AVSE Logo   Telefon: 06 30 974 3754, 06 30 952 8728
Email: info@avse.hu
 
 
Síkvizi kajak-kenu szakosztályunk folyamatosan szállítja a hazai és nemzetközi sikereket egyaránt. A korosztályos utánpótlás országos bajnokságokról és felnőtt magyar bajnokságokról rendre szállítják versenyzőink a bajnoki címeket és a dobogós helyezéseket.

Az elmúlt tizenöt év komoly nemzetközi sikereket hozott Egyesületünknek. Válogatott sportolóink először az utánpótlás korosztályban előbb EORV majd ORV érmekel tértek haza a versenyekről , U23 majd felnőtt korosztályba lépve Európa bajnokságokon, világbajnokságokon, olimpián értek el csodálatos eredményeket. Az AVSE folyamatosan ad versenyzőket a korosztályos utánpótlás, és a felnőtt válogatottak részére.

Egyesületünkben sikeresen működik a Masters évfolyamok felkészítése és versenyeztetése is. Örökifjú masters versenyzőink évről évre a maraton és síkvizi országos bajnokságon szerepelnek sikerrel, de a Szegeden megrendezett masters VB is aranyérmek, dobogós helyezések szaporították sikereiket.

Szabadidős szakágunkban mindenki megtalálhatja magának a megfelelő mozgásformát. Verseny, portya, túra és tengeri kajakokkal, kenukkal, sárkányhajóval várjuk a szabadidejüket vizen eltölteni vágyó sporttársainkat tavasztól őszig. A téli hónapokban sem áll meg a szabadidős klubélet, konditerem, valamint kajak ergométerek várják tagjainkat.

Az Angyalföldi Vizisport Egyesületben igazi klubélet és hangulat alakult ki, mindenki megtalálja a kedvére való sportos időtöltéshez szükséges szakmai valamint eszközhátteret.

 
 
© 2007 SIRP Kft